Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας



Ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Αθηνών, καθώς επικράτησε στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου με 2-0 του Ιάσωνα Ν.Λιοσίω, μπροστά σε περίπου 1,500 θεατές. Σκόρερ των νικητών οι Σαγανάς (50') και Δωροβίνη (95').

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ Γλυφάδας (του οποίου βασικός χρηματοδότης είναι ο Βίκτωρας Ρέστης), ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μάλιστα είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να “καθαρίσουν” το παιχνίδι νωρίτερα.

Το 1-0 έκανε ο Σαγανάς με εξαιρετική κίνηση στο 50ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δωροβίνης στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με μακρινό σουτ.

Έτσι, η χρονιά δείχνει να κλείνει με θριαμβευτικό τρόπο για την ομάδα της Γλυφάδας, που σημειωτέον είναι πρωτοπόρος στον 8ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος, 9 βαθμούς μπροστά από τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και με δεδομένο ότι απομένουν 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι σχεδόν σίγουρο ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική. Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα έφερε παλαιότερα την ονομασία Κεραυνός Γλυφάδας.

ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Χώνος, Κόκκαλης, Κατσούλας, Νικολόπουλος, Κούρος, Γούλας (75' Καλογέρης), Γεωργίου, Δωροβίνης, Καζάντζης, Σαγανάς (92' Αλεξόπουλος), Μηνάς (66' Μποτσιβάλης).
ΙΑΣΩΝ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Ρούσσος, Βασιλάκος (71' Παπαϊωάννου), Κένεντι, Λάππας (64' Μιχαλόπουλος), Λαρεντζάκης, Θεοδωρακόπουλος, Μανάρας, Μοσκάλ, Καλογιάννης, Θέμελης (52' Κολώνης), Μαυρομάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου